fredag 25 januari 2013

Surfs up dudesWaipu Cove blev vår tillflyktsort i några dar, att bara varva ner på. Inte åka vidare nånstans direkt eller packa bilen på morgonen.
Playan är oändlig här och vågorna slutar aldrig att slå in mot stranden. Det blåser in mot land på somrarna så många surfare åker hit för de höga vågorna. Vi är här för lugnet och den coola stämningen. Det händer ingenting. De flesta som åker hit campar eller passerar igenom.
Det finns ett cafe som även har en bar. Det finns ett motell, en camping och en restaurang. Vi går igenom stan på 3 minuter, från vägskylten på ena sidan till den andra på andra sidan.


Vi tog bilen en dag och upptäckte fler fantastiska stränder längs den här kuststräckan, mer eller mindre öde förutom en del badare och surfare.

Idag kör vi tillbaka till Auckland, det är sista natten. Imorrn flyger vi till Bangkok.Vi saknar Thailand lite och det är ju roligt att man alltid pratar om nästa resa mitt i den resan man är på. Robert (Hannas pappa) har bokat ett monsterhotell i bankok som julklapp, ska bli roligt o se vad han hittat på :)

Garth
Stranden intill Mangawhai.

Vi hittade ett grymt hak, bira och kaffe finnes OCH vi fick handla på krita en gång.

Vädret är...växlande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar