onsdag 16 januari 2013

Glasruta 1 - Done!


Vi fick sällis på vägen


...Och så har det hänt. Jag har gått in i den första glasrutan.
För er som inte hade äran att läsa min och Lisas resedagbok från 07/08, så kan jag meddela att den innehöll viss information ang. mig och diverse glasrutor. 
Trodde faktiskt att jag skulle klara mig på den här resan. Men så är alltså inte fallet.
Glasrutorna - Hannah: 1-0.

Vi är i Kaikoura. Körde hit i ännu ett oväder, men det gick bättre än vi trodde. I dag fick vi till och med en dag med sol.
Kaikoura är känd för en sak: valar. 
De tar hutlösa priser för att skåda dessa djur antingen genom en båttur eller från luften i ett litet flygplan. Vi fick inte åka båten med bebis så det fick bli sälskådning för vår del istället. Helt gratis. 

I morgon åker vi vidare mot norra ön igen, färgan är bokad och vi håller tummarn för ok väder. (Ska skriva ett inlägg senare om det galna vädret här. Vet inte hur mycket det kommit fram i bloggen egentligen, men det ska faktiskt bli skönt att komma hem till Sverige med lite tråkigt "lagomväder" om ett tag...)
På norra ön har vi sedan ca nio dagar att spendera. Vi ska bla till Rotoroa när jordskorpan är så tunn att det bubblar i hela staden. Och så luktar det fis överallt av allt svavel. Blir spännande.

Nu sova efter att vi har klämt en helt fantastisk glass med dounut och hallonrippel och ett paket TimTams. Det ska vara gött att leva. (annars kan det kvitta.)

Pusspuss!


Kaikoura
Säl som solar


1 kommentar:

  1. Ser inte ut som sötnosen gillar ev. materbjudande. Håller med henne! Vad är du försöker lura i din dotter? Heja Joline var på din vakt! Finns godare saker att stoppa i magen, glass var det visst :-)
    Kram från mormor

    SvaraRadera