måndag 28 januari 2013

BanCoke

Bancoke


Bland top 10 av felskrivningar i beställningar på Taxi Stockholm är när någon skrev att kunden kom från "Bancoke" på förbeställningen från Arlanda. På listan finns även "Felskrivningen" på Isabella (Blondinbella) Löwengrips beställning, som blev Löwengris (tydligen efter ett mindre smickrande samtal när beställningen gjordes - utan att döma någon).

Vi anlände hit igår kväll. Robban mötte upp med ett uppbåd av thailändare som råkar befinna sig på flygplatsen samtidigt som vi kommer dit, de fotar och ler och vill ta på Joline. De är överallt. Det är som att en rockstar kommit till byn.

LUGN bilfärd till Orchid Sheraton vid floden. Till skillnad från de vansinniga taxifärderna vi genomlidigt är det skönt med en säker ankomst till hotellet.

Fin utsikt över stan och total lyx. Lovely! vi bugar oss! Lite häng vid poolen (en av dem) och sen myllret i Bangkok, svingod lunch i ett gatukök med plaststolar. En middag på ett ställe också med plaststolar nere på gatan får avsluta resan, inte ett dåligt avslut på något sätt!

Klockan 06.05 i morgon ska vi tydligen vara i ett vintrigt Stockholm. Insane.


Jollan sov mycket mer denna gång!

Far o Dotter

Morfar läser

Morfar och Joline diskuterar livsfrågor

Godaste maten finns för 35 baht i köken längs gatorna

Typ här

Typiskt Bancoke

Bästa ever Sticky rice med Mango

Snudd på bästa ever pannkaka med banan och choklad efter "Happy  Pancake man" på Koh Tao

Trött Joline! pluttan!

Fresh Coconut, LEO och plaststolar


1 kommentar: