söndag 23 december 2012

Dra in magen grabbar!


Eftersom det är hyffsat lugnt i byn så trodde vi i vår enfald att Aussi:arna åkt hem till sina familjer över helgen. Så dan innan julafton tar vi bussen ut till Bondi beach. Sydneys playa som ligger ca 20 min utanför stan med buss.
Det visar sig att SAMTLIGA av Sydneys invånare har åkt ut till Bondi. Det är fullkomligt kaos. Det rymmer ca 100 pers per kvadratmeter och det ser ut som ett myller av grejor som flyter runt i vattnet och spolas runt av 2 meters vågor. Grejorna är människor och mellan dem försöker surfarna att inte köra rakt in i massan av huvuden. 

Nånstans under mattan av kroppar finns Bondi Beach, med lite fantasi är det riktigt vackert här, turkost vatten, höga surfvågor, vit sand och en lång strandpromenad. De grillar korv och pytt i panna och säljer billigt på papptallrik.

Vi köper en grillad kyckling schnitzel och Tandoori sallad (gissa vem som åt vad) och satte oss i skuggan för att inte bränna sönder oss fullständigt, för idag ligger solen högt utan ett moln på himlen.

Följande grenar står för dagen här på Bondi:
-Vem kan dra in magen längst och samtidigt spänna VARENDA muskel i kroppen samtidigt utan att det ser ONATURLIGT ut
-Vem kan ha minst kroppsbehåring på sig utan att samtidigt se feminim ut (detta går att avhjälpa genom att skjuta fram bröstkorgen ca 10 centimeter från sitt normala läge)
-Vem kan se minst stylad ut fast egentligen vara totalt stylad ändå utan att det ser feminimt ut

Dra in magen för fan grabbar!
2 kommentarer:

  1. Ni grillar hela kroppen, vi har grillat skinkan och ätit den goa skinkmackan med öl å nubbe de sista minuterna på uppesittar kvällen. GOD JUL!!!
    KRAM Kicki o Z

    SvaraRadera
  2. tjingelinkan! va härligt gott det lät, vi kör en egenhändigt köpt tapas variant i botaniska trädgården under skuggan av ett träd i all sin enkelhet snart. God Jul på er!
    kram fr lilla oss

    SvaraRadera