torsdag 27 november 2014

Morgon på Nong Pu

Det går att vara nykter i Thailand

Pratade med en av papporna på skolan och han har samma problem, HUR ska man låta bli biran härnere? Träning! Det är det enda som hjälper.

Idag på middagen pekade servitrisen på bubbelvattnet och sa "drink for you, sir?"
-"Yes, mam!"

Jag och den andra pappan möts på stranden efter att barnen är lämnade på skolan, vi skrattar åt situationen, 2 vita män, möts springande åt varsitt håll på en öde strand i 30 graders värme med samma mål i sikte. Efter löprundan tar han fram surfbrädan och jag doppar mig i det varma havet nedanför restaurangen som precis öppnat.
När jag kör därifrån så ser jag att han går in och beställer frukost och sätter sig ensam på ett av de bästa borden som löper ut mot havet. Det enda som finns bakom honom är en horisont och gassande sol.


Start


Mål
Sen lunch på Kai Restaurant
  
Havet
Pizza och Youtube


1 kommentar:

  1. Såå mysigt och läsa hur ni har det och se alla fina bilder!! Saknar Thailand nu vill jag lova!! Men får väl leva genom er dom närmsta månaderna!! ��
    I förrgår var det 2 timmars sol, en härlig novemberdag! Se där, helt plötsligt fördubblades antalet soltimmar i hela november dom tidigare legat på 1 st. Alltså ni fattar va? �� Bra läge att dra, bra tänkt!! ��
    Stor kram till er från oss!! Elin, Rickard, William och Oliver

    SvaraRadera